Om Oss

Vi skapar milda och stärkande produkter som stödjer hudens naturliga återuppbyggnad

Vad är Dialon?

Dialon är ett nordiskt hudvårdsvarumärke som besitter gedigen erfarenhet av att utveckla skonsamma och vårdande hudvårdsprodukter.

Alla våra produkter är svanenmärkta och framtagna med så liten miljöpåverkan som möjligt. De är även testade, utvecklade och producerade med omsorg i Sverige.

Dialon

Om oss

Vi värnar om miljön

Vi strävar alltid efter att skapa hudvårdsprodukter som är bra för vår planet såväl som för din hud. Alla våra produkter är svanenmärkta och tillverkade med så liten miljöpåverkan som möjligt.

Våra produkter

Alla Dialon produkter är fria från parfymer och parabener. Våra produkter är även rekommenderade av Astma & Allergi Förbundet. Upptäck även vår hudvårdsserie för barn, Dialon Baby.

Vår vision

Dialon tillhandahåller innovativa kvalitetsprodukter som hjälper dig och din hud. Vi skapar produkter som är skonsamma, stärkande och som även stödjer hudens naturliga förnyelseprocess.

Upptäck våra populära produkter

Vi tillhandahåller skonsamma & kvalitativa produkter

Våra produkter innehåller noggrant utvalda ingredienser med mjukgörande egenskaper.

Produkterna finns att köpa på dina lokala apotek och i livsmedelsbutiker (ICA, COOP, City Gross och Willys). De finns även tillgängliga för beställning online.